...

Buitenlandse werknemer aanwerven? Ontdek de troeven van Filipijnse talenten bij Link2Europe

In een vorige blog hadden we het reeds over de toevoeging van de Filipijnen als nieuwe talentenvijver waaruit we bij Link2Europe kunnen vissen voor Belgische (knelpunt)vacatures. In deze blog willen we de sterke punten van Filipijnse werknemers naar voor brengen zodat Belgische werkgever makkelijk een zicht kunnen krijgen op waarom een Filipijnse werknemer de ideale buitenlandse werknemer is om aan te werven. Is er een link met jouw bedrijf? Oordeel vooral zelf!

Waarom bedrijven van over de hele wereld graag Filipijnse werknemers aanwerven

Bedrijven over de hele wereld geven de voorkeur aan het aanwerven van Filipijnse werknemers om verschillende redenen: 

Veelzijdig en snel lerend

Filipijnse werknemers hechten veel waarde aan onderwijs en zijn daarom vaak snel in staat om nieuwe vaardigheden te leren en zich aan te passen aan verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Hun liefde voor leren maakt hen flexibel en veelzijdig inzetbaar in diverse werkrollen. 

Communicatievaardigheden

Filipijnen staan bekend om hun vaardigheid in het Engels, waardoor ze gemakkelijk kunnen communiceren met internationale collega’s en klanten. Ze zijn ook snel in het leren van andere vreemde talen, wat hen waardevol maakt in een globaliserende arbeidsmarkt. 

Analytisch denkvermogen

Filipijnse werknemers zijn vaak analytische denkers die grondig problemen analyseren en oplossingen bedenken. Ze raken niet snel in paniek onder druk, maar gebruiken hun energie om zich te concentreren op het analyseren van situaties en het oplossen van problemen. 

Hoge productiviteit

Filipijnse werknemers weten hoe ze hun tijd efficiënt kunnen gebruiken en zijn vaak gericht op het voltooien van taken. Ze zijn bereid om extra inspanningen te leveren en verwachtingen te overtreffen, wat hen zeer productief maakt. 

Professioneel en beleefd

Buitenlands talent uit de Filipijnen brengen een positieve houding naar hun werkplek en staan bekend om hun beleefdheid en nederigheid. Dit maakt hen aangename collega’s en effectieve teamspelers. 

Deze eigenschappen, gecombineerd met hun sterke werkethiek en toewijding, maken Filipijnse werknemers tot een waardevolle aanwerving voor Belgische bedrijven die snel gekwalificeerd personeel zoeken om hun team mee te versterken.  

Wat zijn de sterke punten van Filipijnse werknemers? 

Ontdek de buitengewone troeven die Filipijnse werknemers met zich meebrengen, waardoor ze opvallen in de wereld van arbeid en professionaliteit. Hun kenmerkende eigenschappen maken hen niet alleen geschikt voor diverse werkomgevingen, maar vormen ook een bron van kracht voor elk team. Van veerkracht tot kalmte onder druk, de unieke kwaliteiten van Filipijnse professionals maken hen tot waardevolle assets in de hedendaagse dynamische werkcontext. 

Veerkracht en aanpassingsvermogen

Filipijnen zijn bekend om hun veerkracht en vermogen om zich aan te passen aan nieuwe en uitdagende situaties. Deze eigenschap stelt hen in staat om effectief om te gaan met onverwachte gebeurtenissen en creatieve oplossingen te vinden wanneer dat nodig is. Mede door deze eigenschap zijn ze de ideale kandidaat om in het buitenland te gaan werken. 

Passie en toewijding

Buitenlands talent uit de Filipijnse toont vaak een sterke drive en toewijding om uit te blinken in zijn of haar werk. Ze hebben een uitstekende werkethiek en streven ernaar om kwaliteitswerk te leveren. 

Initiatiefrijk

Filipijnen zijn proactief en nemen vaak het initiatief in hun werk. Ze gaan niet alleen verder dan wat van hen wordt verwacht, maar werken ook actief aan het verbeteren van processen en resultaten. 

Verantwoordelijkheid

Werknemers uit de Filipijnen zijn betrouwbaar en nemen verantwoordelijkheid voor hun werk. Ze zorgen ervoor dat ze aan de vereisten voldoen en aanvaarden de aansprakelijkheid voor eventuele tekortkomingen. 

Kalmte onder druk

Als laatste hebben Filipijnse werknemers het vermogen om kalm te blijven onder druk en effectief om te gaan met stressvolle situaties. Ze analyseren situaties zorgvuldig en reageren op de juiste manier om problemen op te lossen. 

Van de gezondheidzorg tot de bouw en van het onderwijs naar engineering, als je een buitenlandse werknemer wil aanwerven om een Belgische vacature mee te voldoen, dan spreken de troeven van Filipijnse medewerkers voor zich.

Contacteer ons en samen kunnen we overlopen wat Link2Europe en Filipijns buitenlands talent voor jouw bedrijf kunnen betekenen. 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wie je ook wilt rekruteren

Link2Europe vindt de beste oplossing op de internationale arbeidsmarkt:

Snel volledig inzetbare uitzendkrachten en vaste contracten

Genoeg gelezen? Boek nu zelf een gesprek met onze specialisten.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op.

Are you looking for a job? Please visit: link2europe.eu