...

Nieuws

Ontdek onze laatste artikels hier

Kies je sector
Sector
L2E voor
L2E voor
Internationaal rekruteren
Internationaal rekruteren

Kies je sector
Sector
L2E voor
L2E voor
Internationaal rekruteren
Internationaal rekruteren

Buitenlandse werknemer aanwerven? Ontdek de troeven van Filipijnse talenten bij Link2Europe

februari 22, 2024
Overweeg je een buitenlandse werknemer aan te werven? Ontdek dan waarom Filipijnse professionals een goede keuze kunnen zijn. Lees hoe hun veelzijdigheid, communicatieve vaardigheden en hoge productiviteit meerwaarde bieden in reeds diverse bedrijfstakken.

Buitenlands personeel aannemen: Diversiteit van Filipijnse medewerkers

januari 24, 2024
We laten al 15 jaar de grenzen vervagen tussen buitenlands talent en Belgische vacatures. We zijn dan ook zeer trots dat we in 2024 ons diverse team van buitenlands talent kunnen uitbreiden met Filipijnse medewerkers. Dit opent wederom een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar veelzijdige en hooggekwalificeerde professionals.

#Podcast: ZigZag HR en Link2Europe over internationaal rekruteren 

december 15, 2023
In een tijd waarin ons land te klein is om economische groei op te vangen, is internationaal rekruteren een cruciaal onderdeel geworden van elke effectieve wervingsstrategie. Kijk en luister hoe Natascha vertelt over de uitdagingen en triomfen van dit boeiende proces!

Gezocht: betaalbare huisvesting voor buitenlandse werknemers

december 7, 2023
Wij hebben jouw steun nodig! Help ons in onze strijd voor betaalbare huisvesting voor buitenlandse werknemers. Steun onze nota ter attentie van Minister Diependaele om de huisvestigingsproblematiek effectief aan te pakken. Elke stem telt!

De complexiteit van huisvesting van buitenlandse werknemers in België

november 21, 2023
Ontdek de complexiteit achter de huisvesting van buitenlandse werknemers in België. Van de strijd om huurpanden tot interne uitdagingen. De verborgen facetten van expat huisvesting.

Een eerlijke gids voor internationaal rekruteren: De 5 belangrijkste overwegingen voor werkgevers

augustus 11, 2023
Ontdek onze eerlijke gids voor internationaal rekruteren en download nu de GRATIS checklist voor werkgevers. Zo ben jij straks klaar voor een succesvolle internationale wervingsstrategie!

De 5 voordelen van samenwerken met recruitment agencies voor jouw bedrijf

juli 7, 2023
Het vinden van getalenteerde kandidaten en het invullen van moeilijke vacatures is essentieel voor het succes van jouw bedrijf. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing! Ontdek de 5 voordelen van samenwerken met recruitment agencies voor jouw bedrijf!