...

Nieuws

Ontdek onze laatste artikels hier

Kies je sector
Sector
L2E voor
L2E voor
Internationaal rekruteren
Internationaal rekruteren

Kies je sector
Sector
L2E voor
L2E voor
Internationaal rekruteren
Internationaal rekruteren

Link2Europe wint de Voka Lokaal-award

mei 15, 2024
Link2Europe heeft voor de regio Klein-Brabant/Vaartland de Voka Lokaal-award gewonnen. We kregen de award uit handen van Evert Delanoye, voorzitter van de Voka Lokaal-afdeling, als erkenning voor onze jarenlange inzet. En nu dingen we ook nog mee naar de Voka Prijs Ondernemen 2024. Stem voor ons!

Q&A: De toolbox tegen mensenhandel

maart 18, 2024
Internationaal rekruteren kan verraderlijk terrein zijn en om bedrijven te wapenen tegen mensenhandel kwam Link2Europe onlangs met een webinar. Ontdek hier alle vragen en antwoorden die in het kader van dit webinar werden gesteld aan onze experts in Internationaal Rekruteren.

Buitenlandse werknemer aanwerven? Ontdek de troeven van Filipijnse talenten bij Link2Europe

februari 22, 2024
Overweeg je een buitenlandse werknemer aan te werven? Ontdek dan waarom Filipijnse professionals een goede keuze kunnen zijn. Lees hoe hun veelzijdigheid, communicatieve vaardigheden en hoge productiviteit reeds meerwaarde bieden in diverse bedrijfstakken.

Buitenlands personeel aannemen: Diversiteit van Filipijnse medewerkers

januari 24, 2024
We laten al 15 jaar de grenzen vervagen tussen buitenlands talent en Belgische vacatures. We zijn dan ook zeer trots dat we in 2024 ons diverse team van buitenlands talent kunnen uitbreiden met Filipijnse medewerkers. Dit opent wederom een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar veelzijdige en hooggekwalificeerde professionals.

#Podcast: ZigZag HR en Link2Europe over internationaal rekruteren 

december 15, 2023
In een tijd waarin ons land te klein is om economische groei op te vangen, is internationaal rekruteren een cruciaal onderdeel geworden van elke effectieve wervingsstrategie. Kijk en luister hoe Natascha vertelt over de uitdagingen en triomfen van dit boeiende proces!

Gezocht: betaalbare huisvesting voor buitenlandse werknemers

december 7, 2023
Wij hebben jouw steun nodig! Help ons in onze strijd voor betaalbare huisvesting voor buitenlandse werknemers. Steun onze nota ter attentie van Minister Diependaele om de huisvestigingsproblematiek effectief aan te pakken. Elke stem telt!

De complexiteit van huisvesting van buitenlandse werknemers in België

november 21, 2023
Ontdek de complexiteit achter de huisvesting van buitenlandse werknemers in België. Van de strijd om huurpanden tot interne uitdagingen. De verborgen facetten van expat huisvesting.