...

Nieuws

Ontdek onze laatste artikels hier

Kies je sector
Sector
L2E voor
L2E voor
Internationaal rekruteren
Internationaal rekruteren

Kies je sector
Sector
L2E voor
L2E voor
Internationaal rekruteren
Internationaal rekruteren

Een eerlijke gids voor internationaal rekruteren: De 5 belangrijkste overwegingen voor werkgevers

augustus 11, 2023
Ontdek onze eerlijke gids voor internationaal rekruteren en download nu de GRATIS checklist voor werkgevers. Zo ben jij straks klaar voor een succesvolle internationale wervingsstrategie!

De 5 voordelen van samenwerken met recruitment agencies voor jouw bedrijf

juli 7, 2023
Het vinden van getalenteerde kandidaten en het invullen van moeilijke vacatures is essentieel voor het succes van jouw bedrijf. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing! Ontdek de 5 voordelen van samenwerken met recruitment agencies voor jouw bedrijf!

Link2Europe: een terugblik op 2022 in cijfers

juni 15, 2023
De nood aan getalenteerde medewerkers was in 2022 opnieuw een topprioriteit voor Belgische bedrijven die vooruit willen. Ook in 2022 hebben onze diensten pragmatische hulp, administratieve ondersteuning en een instroom van buitenlands talent aangeboden. Wil je weten hoe dat zich vertaalde in cijfers?

Hoe vindt Link2Europe zijn talentvolle buitenlandse werkkrachten?

mei 16, 2023
Keer op keer de juiste medewerker voor de juiste job weten te vinden, hoe doen we dat eigenlijk? Na meer dan 15 jaar als nichespeler in het linken van buitenlands talent aan Belgische openstaande vacatures actief te zijn, hebben we ondertussen een duidelijk proces en een netwerk van standvastige buitenlandse partners om op terug te vallen.

Vrouwen als ideale kandidaten voor jouw knelpuntvacatures

mei 4, 2023
Ben je op zoek naar de ideale kandidaat voor jouw bedrijf? Ontdek waarom vrouwen de juiste keuze kunnen zijn en hoe ze jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. We geven je dan ook nog enkele effectieve wervingsstrategieën deze talentvolle vrouwen aan te trekken.

4 noden die Link2Europe oplost met de tewerkstelling van buitenlandse werknemers in België

april 10, 2023
Sinds de toevoeging van de extra rekruteringsservice van vaste medewerkers voor hogere profielen komt Link2Europe nu tegemoet aan 4 kritieke noden van Belgische werkgevers. Ontdek onze oplossingen die we, tot op de dag van vandaag, nog steeds volbrengen uitsluitend door middel van de tewerkstelling van buitenlandse werknemers in België.

Q&A: Zorgeloos rekruteren buiten Europa

april 4, 2023
Grenzeloos rekruteren opent een wereld van mogelijkheden. Wij zetten alle vragen die aan bod kwamen tijdens de webinar ‘Hoe Zorgeloos rekruteren buiten Europa’ op een rijtje en vullen ze aan met de antwoorden van experten Massimo Maesen en Igor Van Assche.