...

Link2Europe wint de Voka Lokaal-award

En dingt mee naar de ‘Voka Prijs Ondernemen 2024’

Link2Europe heeft voor de regio Klein-Brabant/Vaartland de Voka Lokaal-award gewonnen. We kregen de award uit handen van Evert Delanoye, voorzitter van de Voka Lokaal-afdeling, als erkenning voor onze jarenlange inzet.
Ze bieden het totaalplaatje. Met een volledige omkadering van buitenlandse werkkrachten en een volledige ontzorging van de bedrijven. Een verdiende winnaar.” aldus Evert Delanoye.

Als pionier in het invullen van knelpuntvacatures, rekruteert Link2Europe bijna uitsluitend buiten België, met een netwerk dat zich uitstrekt over Europa en daarbuiten. Met een focus op de ‘war for talent’, rekruteren we jaarlijks zo’n 800 buitenlandse krachten voor Belgische bedrijven. 

Maar onze diensten gaan ook verder dan dat. We zorgen ook voor hun integratie, van huisvesting tot administratieve ondersteuning, om hen een vlotte start te geven in ons land. 

Kijk hoe we de award in ontvangst namen

Extra kers op de taart is dat deze erkenning de deur opent naar de ‘Voka Prijs Ondernemen 2024’ in september. Help ons de prijs binnen te halen en stem mee vanaf 1 juni. De publieksstemming telt mee voor 1/3 van de punten.

Stemmen doe je hier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wie je ook wilt rekruteren

Link2Europe vindt de beste oplossing op de internationale arbeidsmarkt:

Snel volledig inzetbare uitzendkrachten en vaste contracten

Genoeg gelezen? Boek nu zelf een gesprek met onze specialisten.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op.

Are you looking for a job? Please visit: link2europe.eu