...

Andere sectoren

Bedrijven in de land- en tuinbouw, maar ook bandencentrales, logistieke- en productiebedrijven hebben altijd weer nood aan seizoenswerkers en extra medewerkers op piekmomenten. Want die momenten vallen vaak samen met verlofperiodes, wanneer je vast personeel ook graag thuis is.

Die project- en seizoenswerkers vinden is geen sinecure omdat:

Veel bedrijven regelen hun personeel – ook uit het buitenland – voor deze momenten zelf, vaak omdat dit op het eerst zicht goedkoper lijkt. Anderzijds verliezen veel bedrijven tijd door betrokken te worden bij de complexiteit van hun buitenlandse medewerkers: het vinden van geschikte huisvesting, het beantwoorden van allerlei vragen, integratie op de werkvloer, zorgen voor vervoer naar het werk, payroll administratie, … enzovoort.

Link2Europe neemt dit allemaal uit handen. Voor individuele medewerkers, maar ook voor volledige ploegen. Onze uitzendkrachten zijn het gewend om projectmatig van land tot land te reizen. Als seizoensarbeiders vangen zij deze pieken overal op. Zonder zorgen voor jou, want jouw zorgen, die vangen wij op!

Ook waar lokale uitzendkantoren onvoldoende medewerkers leveren, dragen we graag bij. Zo functioneren we al met enkele van hen als partner en verlengstuk om de tekorten aan te vullen.

Beschik je reeds over een sterke ploeg, die jaarlijks bij jouw bedrijf aan de slag is, en zoek je een partner om ze op de payroll te zetten, zodat jij je geen zorgen moet maken over het wettelijk kader, contracten, administratie en de verloning, ook dan is Link2Europe jouw partner.

Maak nu een afspraak met onze specialisten

Probeer het!
Wij zijn experts in jouw knelpuntvacature.

Er werken mensen voor ons als

Zij werken onder andere bij

Geen referenties gevonden

Wie je ook wilt rekruteren

Link2Europe vindt de beste oplossing op de internationale arbeidsmarkt:

Snel volledig inzetbare uitzendkrachten en vaste contracten

Genoeg gelezen? Boek nu zelf een gesprek met onze specialisten.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op.

Are you looking for a job? Please visit: link2europe.eu