...

Piekmomenten opvangen met
internationale uitzendkrachten

Als uitzendbureau zorgen wij voor de selectie en rekrutering van de juiste buitenlandse werknemers.

Link2Europe in cijfers

Gemiddeld # stoppers per jaar
2.1%
Kandidaten > 6 maanden in dienst per jaar
45%

Gemiddeld ziekteverzuim:

Link2Europe
werknemers
0 %
Gemiddelde
Belgische werknemers
0 %

Als je lokaal geen medewerkers vindt voor je tijdelijke vacatures, kijken wij hoe we met uitzendarbeid het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf. Met meer dan +15 jaar ervaring in de rekrutering van buitenlandse medewerkers kunnen we zeer snel handelen. Om vacatures in te vullen die maar 3 a 4 maanden tewerkstelling bieden, wil je geen maanden wachten. Daarom werken wij met een uitgebreid netwerk van lokale partners 

Deze ervaren rekruteringsconsultants en supportmedewerkers weten wat belangrijk is voor Belgische bedrijven en screenen de kandidaten op kennis, ervaring én motivatie. Zij spreken hun moedertaal en leggen alles haarfijn uit zodat er later geen misverstanden zijn over de jobinhoud.   

Link2Europe ondersteunt dus niet alleen jou als werkgever, maar helpt ook jouw buitenlandse uitzendkrachten verder met al hun vragen. Want wanneer buitenlandse uitzendkrachten toekomen in België komt er heel wat op hen af: een nieuwe job, een nieuwe taal en een andere cultuur. 

Uitzendarbeid én extra diensten

Nadat jij, samen met ons, beslist hebt welke medewerker bij jullie mag starten als uitzendarbeider, gaan wij aan de slag met de nieuwe uitzendkracht.
We helpen hem met het zoeken van de juiste woning tot aan de integratie binnen jouw bedrijf.
 

Op die manier kunnen jij en je medewerkers zich focussen op de eigen job. Link2Europe zorgt voor: 

huisvesting

Huisvesting

Een thuis voor jouw buitenlandse medewerker.

vervoer

Vervoer

Voor ieder wat wils, een (elektrische) fiets, step, auto of scooter.

werkkledij

Werkkledij

Gepaste bescherming voor de job.

Administratieve hulp

Administratieve
hulp

Assistentie bij het verkrijgen van de juiste vergunningen, het openen van een bankrekening, de aansluiting bij een mutualiteit, het afsluiten van de juiste verzekeringen en het invullen van de belastingen. Kortom: we ontzorgen de buitenlandse werknemer volledig.

andere vormen van ondersteuning

Andere vormen
van ondersteuning

We staan zowel de buitenlandse werknemer als onze klant bij voor praktische vragen over wonen en werken in België, integratie in het bedrijf, het vertalen van documenten, veiligheid enzovoort. 

Uitzendarbeid voor knelpuntberoepen

Onze kandidaten voor jouw knelpuntvacatures komen uit verschillende Zuid- en Oost-Europese landen, maar evengoed van buiten de grenzen van de EU.

Het is onze ambitie om op elk moment de juiste kandidaten te vinden voor jou. Daarom scannen we continu de internationale arbeidsmarktsituatie.

Zo wordt de kandidatenmarkt geanalyseerd en benaderen we zo snel mogelijk nieuwe landen en partners die ons kunnen verzekeren van het talent dat jij zoekt. Hoe sterker onze basis aan partners, hoe sneller en beter wij dat talent kunnen vinden.

Link2europe bouwsite met kraan en werkmannen

Partnerships voor uitzendarbeid

Link2Europe streeft ernaar om vraag en aanbod te linken. Vandaag zoeken een 15-tal internationale partners samen met ons naar kandidaten voor je openstaande vacatures. Elk partnership wordt regelmatig geëvalueerd en nieuwe partnerships ontstaan in functie van de evolutie op de arbeidsmarkt. 

Zo groeien we optimaal mee met je noden, nu en in de toekomst. 

Het talent voor jou komt vandaag onder andere uit:  

Wat onze klanten zeggen:

Deze twee internationale talenten bouwen aan hun carrière bij Volvo cars.

Ontdek het verhaal van Wojciech en Alexander bij Volvo Cars.

Voeding

Operatoren voor SanoRice

Genoeg gelezen?

Maak een afspraak met onze specialist.

Natascha Nagels: general manager

Natascha Nagels

voor informatie over uitzendarbeid