...
Logo L.I.N.K.

L.I.N.K. naar de Oosterweel

Beste Oosterweelverbinder,

Of u nu behoort tot de groep Lantis, Rinkonien, TM Roco of tot één van de vele andere Belgische bedrijven die samenwerken om van de grootste werf van Europa een succes te maken, u zal allen te maken hebben met de zoektocht naar de beste medewerkers en samenwerkingsverbanden om tijdens dit 10 jaar durend project zo efficiënt mogelijk te werken binnen de  verantwoordelijkheden die u werden toegewezen.

Ongetwijfeld wordt u geconfronteerd met buitenlandse arbeidskrachten die in uw relatie met onderaannemers worden ingeschakeld. U vindt niet steeds de juiste mensen via de gekende lokale uitzendkantoren en mogelijk moet u zelf mensen aanwerven of beslissen om bepaalde specialisten te rekruteren die niet in België beschikbaar zijn.

Hierbij is het van belang dat dit niet alleen juridisch correct verloopt, maar zoekt u ook naar de juiste ondersteuning op vlak van selectie, communicatie, huisvesting, sociaal welzijn van de buitenlandse arbeidskrachten en een correcte verloning van en door alle partijen.

U wordt geconfronteerd met Dimona, Limosa, inspecties, check-in@work, samenwerkingsovereenkomsten, detachering, uitzendarbeid, buitenlandse uitzendarbeid,… Om u daarin bij te staan en te ondersteunen, hebben wij voor de Oosterweel onze overkoepelende organisatie L.I.N.K. opgericht.

L.I.N.K. bundelt de expertise van vele jaren in 1 aanspreekpunt voor u als bedrijf of contactpersoon. Sinds 2007 zijn onze bedrijven reeds actief op vlak van internationale tewerkstelling, rekrutering en selectie, uitzendarbeid, begeleiding en selectie van buitenlandse (onder)aannemers, juridische ondersteuning en alle praktische zaken waar u maar mee te maken krijgt in dergelijk project.

Circkel
Cirkel
Cirkel
Link2Europe Bouw

Wat mag u van ons verwachten?

Link2Europe is gespecialiseerd in het zoeken van personeel in het buitenland voor knelpuntberoepen en dit zowel voor permanente aanwerving als voor interim jobs. Wij staan hun bij op het gebied van arbeidsvergunningen, sociale zekerheid, huisvesting en alle andere dingen waar ze mee worstelen tijdens hun verblijf in ons land.

Met Link4Projects als partner maakt u intelligent gebruik van Europese onderaannemers. In de afgelopen jaren hebben wij een aanzienlijke pool aan ervaren Europese onderaannemers opgebouwd, waarmee wij u snel in contact kunnen brengen en die over de nodige mankracht beschikken.

Dankzij ons akkoord met Furbo Legal kunnen wij u bijstaan wanneer complexe juridische vragen rijzen in verband met de  tewerkstelling van buitenlandse krachten of onderaannemers. Daarenboven kunnen zij ook zorgen voor de nodige trainingen of certificeringen die noodzakelijk kunnen zijn.

1 Aanspreekpunt
voor elke opdracht

Spreekt ons aanbod u aan? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Cirkel
Bouwplannen
Circkel
Regio Oosterweelverbinding