Contact

Echt talent gezocht?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op!

  Ik ben op zoek naar echt talent / Ik heb een vacatureIk wil graag meer weten over de Link2Europe dienstverleningAnders

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
  Ik ga akkoord met de privacy politiek van Link2Europe NV

  Link2Europe
  Rijksweg 10A – 2880 Bornem

  Link2Europe is opgericht in 2007 en is de eerste Belgische nichespeler gespecialiseerd in Internationale Rekrutering gekoppeld aan uitzendarbeid. Naast rekrutering in de eigen vestigingen, in Polen en Portugal en Roemenië, bieden we tevens een hele waaier ondersteunende diensten aan voor bedrijven die arbeidskrachten vanuit het buitenland wensen te werk te stellen.
  Neem contact op voor een afspraak en verdere info op maat van uw bedrijf.

  Link2Europe richt zich tot bedrijven in de industrie, logistiek en dienstensector.

  Voor de bouwsector bieden wij selectiediensten aan en onze dienst Engineers & Projects selecteert tevens kwalitatieve en betrouwbare bedrijven in het buitenland die in onderaanneming werken wensen uit te voeren. Naast onze eigen vestigingen hebben wij ook partnerships afgesloten in andere Europese landen. Tevens maken wij deel uit van een groot partnernetwerk dat actief is in 17 voornamelijk Oost-Europese landen.

  Link2Europe heeft eigen native speakers in dienst die de taal van onze medewerkers spreken en instaan voor de opleiding en begeleiding van onze uitzendkrachten. Wij zorgen voor de hele praktische omkadering, zoals huisvesting, taalopleiding, vervoer en de afhandeling van alle administratieve procedures. Onze voornaamste aandacht gaat naar de begeleiding en integratie op de werkvloer.

  Igor Van Assche
  Ontdek onze actiefste gebieden
  Link2Europe-216
  Laatste nieuws

  Eén van onze klanten getuigt ...

  Hello all Link2Europe’s team

  I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

  Miguel Salgado Nunes, Distrilog

  DHL Supply chain

  Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

  Sven (Warehouse manager)

  Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

  Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

  Frederik Bal

  Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie