...

Bouw en infrastructuur

De sector Bouw en Infrastructuur heeft hoge gezondheids-en veiligheidsvereisten en moet voldoen aan een sterk evoluerende milieuwetgeving. Bovendien wordt continu gezocht naar nieuwe technologische en duurzame oplossingen. Het is dan ook een complexe wereld, met veel (buitenlandse) subcontracting, onderaanneming, detachering en internationale medewerkers.

Link2Europe zet jouw personeel aan het werk via een Belgisch uitzendcontract of zoekt medewerkers die onmiddellijk vast in dienst treden bij jouw bedrijf. Al onze mensen – wegenwerkers, bekisters, ijzervlechters, kraanmannen, schilders en ook gespecialiseerde bedienden profielen – werken binnen een 100% wettelijk kader, voldoen aan alle regelgeving en worden correct verloond volgens jouw paritaire comité. Onze sectorfederatie en de Belgische arbeids- en sociale inspectie controleren onze activiteiten. Zo kan jij op je twee oren slapen.

Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven in de overschakeling van onderaanneming naar gedeeltelijke of volledige uitzendarbeid. We begeleiden jouw als bedrijf, alsook de kandidaten, zodoende deze transitie op een zo vlot mogelijke manier verloopt voor alle partijen. Zo ben je niet langer afhankelijk van de onderaannemer en heb je zelf de touwtjes in handen van jouw personeelsbestand.

Link2Europe is VCU-gecertificeerd en kan hierdoor in alle veiligheid kandidaten aan het werk werk zetten bij VCA ondernemingen. Voor elke kandidaat wordt nagekeken of zijn VCU attest nog geldig is, indien niet dan voorziet Link2Europe in deze attestering via een erkende opleidingspartner. Ook al onze interne medewerkers beschikken over een VCU-veiligheidsopleiding en via onze uitzendlicentie zijn we gemachtigd om kandidaten te leveren in de paritaire comités van de bouwsector.

Maak nu een afspraak met onze specialisten

Probeer het!
Wij zijn experts in jouw knelpuntvacature.

Link2Europe levert de meest uiteenlopende profielen in de bouwindustrie:

Op zoek naar hoger opgeleide profielen in de bouw en infrastructuur sector?

Wij vinden ook je nieuwe

Ontdek hier meer over deze en andere bediendeprofielen

Zij werken onder andere bij

Geen referenties gevonden

Wie je ook wilt rekruteren

Link2Europe vindt de beste oplossing op de internationale arbeidsmarkt:

Snel volledig inzetbare uitzendkrachten en vaste contracten

Genoeg gelezen? Boek nu zelf een gesprek met onze specialisten.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op.

Are you looking for a job? Please visit: link2europe.eu