...

Industrie en productie

In de Belgische industriële- en productiesector staan technologische vooruitgang en innovatie centraal. Globale concurrentiedruk, kostencontrole en strikte milieu- en gezondheidsvereisten vormen een permanente uitdaging.

Heel simpel: in Vlaanderen heerst een tekort aan operatoren voor de industrie. Daar komt bij dat lokale procesoperatoren of productiemedewerkers wel technisch geschoold zijn, maar onvoldoende. Werkgevers verwachten vandaag meer: ze zoeken naar iets hogere profielen met meer technische ervaring.

Onze medewerkers beschikken over de benodigde techniciteit en ervaring. Ze hebben bovendien goesting om ervoor te gaan en ook om in een (volcontinue) ploegensysteem te werken.

Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven in de overschakeling van onderaanneming naar gedeeltelijke of volledige uitzendarbeid. We begeleiden jouw als bedrijf, alsook de kandidaten, zodoende deze transitie op een zo vlot mogelijke manier verloopt voor alle partijen. Zo ben je niet langer afhankelijk van de onderaannemer en heb je zelf de touwtjes in handen van jouw personeelsbestand.

Jouw medewerkers worden door ons begeleid en opgevolgd omdat het werken onder Belgische arbeidswetgeving toch een impactvolle aanpassing is. Door onze samenwerking voel jij als klant dat verschil niet, of toch: via onze uitzendarbeid loop jij geen risico’s meer.

Maak nu een afspraak met onze specialisten

Probeer het!
Wij zijn experts in jouw knelpuntvacature.

Onze medewerkers in industrie en productiebedrijven werken meestal in deze knelpuntberoepen:

Op zoek naar hoger opgeleide profielen in de industrie en productie sector?

Wij vinden ook je nieuwe

Ontdek hier meer over deze en andere bediendeprofielen

Zij werken onder andere bij

Geen referenties gevonden

Wie je ook wilt rekruteren

Link2Europe vindt de beste oplossing op de internationale arbeidsmarkt:

Snel volledig inzetbare uitzendkrachten en vaste contracten

Genoeg gelezen? Boek nu zelf een gesprek met onze specialisten.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op.

Are you looking for a job? Please visit: link2europe.eu