...

PERSBERICHT – Link2Europe breidt dienstverlening uit naar Rekrutering en Selectie van hoogopgeleid buitenlands talent voor Belgische knelpuntberoepen

Download de brochure

Bornem –  Knelpuntvacatures  invullen blijft voor vele ondernemingen in België een blijvende uitdaging. De vijver is te klein, het aantal lokale afgestudeerden is te laag, de vraag van bedrijven is te groot en de “War for Talent” zorgt niet voor duurzame oplossingen.

Sinds 2007 bouwde Link2Europe uitgebreide expertise op in de internationale werving van arbeiders-uitzendkrachten voor knelpuntberoepen. De dienstverlening wordt nu uitgebreid met rekrutering en selectie van gespecialiseerde, technische en hoogopgeleide profielen vanuit het buitenland in vast dienstverband. Niet enkel uit de EU, want de Vlaamse regering maakte het immers sinds 2019 mogelijk om op een versnelde manier ook werkkrachten uit niet- EU landen aan te werven, met het oog op langdurige tewerkstelling.

Link2Europe wil zo zijn Belgische klanten de kans bieden om gemotiveerd talent uit Europa en van over heel de wereld te werven, dit uiteraard gekoppeld aan een doorgedreven support van de kandidaten voor hun integratie, administratie en huisvesting voor de opstart bij hun nieuwe job. 

Wij mikken hier voornamelijk – maar niet exclusief – op volgende profielen: ingenieurs, technische specialisten (maintenance), experten (R&D, calculators, kwaliteitsprofielen, tekenaar-ontwerpers…) en hoogopgeleid kader en management. Uit het ons vertrouwde Oost- en Zuid-Europa, maar ook uit Oekraïne, de Balkanlanden, Brazilië,…

Over Link2Europe

Link2Europe is meer dan 13 jaar de specialist voor Belgische bedrijven om hen bij te staan in hun zoektocht naar Europese uitzendkrachten.

Het bedrijf rekruteerde hiervoor actief op de internationale arbeidsmarkt, van gekwalificeerde arbeiders in logistiek en industrie tot technische knelpuntprofielen. Naast eigen kantoren in België,  Polen en Portugal, heeft Link2Europe hiervoor rekruteringspartners in tal van andere Europese landen en daarbuiten.

Link2Europe richt zich voornamelijk op de industriële en logistieke sectoren in België en breidde dit jaar zijn dienstverlening verder uit naar gespecialiseerde bouwtechnische profielen, de zorgsector en de invulling van hoogopgeleide, technische en specialistische vacatures van over heel de wereld.

Voor meer informatie:

Wilt u kennismaken met onze dienstverlening. Hebt u interesse om uw knelpuntvacatures in te vullen door in de internationale vijver te vissen?

Neem dan contact op met Link2Europe voor een kennismaking.

Johan Verbeeck | Business Partner International Recruitment
+32 472 22 45 49  | johan.verbeeck@link2europe.be

Natascha Nagels | General Manager Link2Europe
+ 32 (0) 499 86 10 41 | Natascha@link2europe.be

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wie je ook wilt rekruteren

Link2Europe vindt de beste oplossing op de internationale arbeidsmarkt:

Snel volledig inzetbare uitzendkrachten en vaste contracten

Genoeg gelezen? Boek nu zelf een gesprek met onze specialisten.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op.

Are you looking for a job? Please visit: link2europe.eu