...

Link2Europe levert de meest
uiteenlopende profielen
in de bouwindustrie

Gemotiveerde profielen voor bouw en infrastructuur

De sector Bouw en Infrastructuur is een complexe wereld, met veel (buitenlandse) subcontracting, onderaanneming, detachering en internationale medewerkers. Link2Europe zet jouw personeel aan het werk via een Belgisch uitzendcontract of zoekt medewerkers die onmiddellijk vast in dienst treden bij jouw bedrijf.

Al onze mensen – wegenwerkers, bekisters, ijzervlechters, kraanmannen, schilders en ook gespecialiseerde bedienden profielen – werken binnen een 100% wettelijk kader, voldoen aan alle regelgeving en worden correct verloond volgens jouw paritaire comité.

0

rekruterings partners

0

actieve uitzendkrachten

0

successvolle werven

0 %

VCU-gecertificeerd

Ervaren profielen met technische achtergrond

Emily Hoefman, recruiter bij Volvo Cars, klopte aan bij Link2Europe om haar te helpen in de zoektocht naar nieuwe profielen die ze in België maar niet vond.

Na de vele lokale acties werd het snel duidelijk dat ze hun openstaande vacatures niet zouden kunnen invullen met lokale kandidaten. Dus werd er gekeken om ook buiten België te zoeken naar talentvolle medewerkers.

Om de 2 weken zit Emily samen met Sandra, haar contactpersoon bij Link2Europe om de toegestuurde kandidaten te evalueren en de theoretische online testen te organiseren.

Deze samenwerking resulteerde ondertussen in reeds 7 internationale talenten, die vandaag nog steeds werkzaam zijn bij Volvo Cars, en nog eens 5 extra medewerkers die in aantocht zijn.

Waarom Link2Europe?

Zet de stap naar buitenlands talent voor je bouw en infrastructuur projecten

HR Trends ontvangen

Kickstarted by Mailbox