...

Link2Europe:

Vacatures waar je geen kandidaten voor vindt?

Link2Europe: een uniek concept tussen de recruitment agencies

Het zoeken van een kandidaat in het buitenland voor jouw vacature, dat is Link2Europe’s specialiteit.

Die link, dat is in praktijk een fantastisch geëngageerd team dat voor je klaarstaat. 
Elk van hen is specialist in het zoeken en begeleiden van kandidaten uit het buitenland met knelpuntberoepen.

2007

In 2007 richtte Igor Van Assche Link2Europe op, heel specifiek om Belgische bedrijven te helpen met het invullen van hun knelpuntvacatures met kandidaten uit het buitenland.

Link2Europe als link tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Ervaring

Die jarenlange ervaring garandeert een professionele en kwaliteitsvolle dienstverlening die bovendien de juiste match tussen kandidaat en werkgever verzekert. Dagelijks streven we ernaar om onze professionele en kwalitatieve service aan jou nog te verbeteren.

Vandaag vind je bij Link2Europe vrijwel alle knelpuntberoepen.

2020

Sinds midden 2020 rekruteren we behalve geschoolde arbeiders ook hooggeschoolde bedienden. Daarvoor staat een uitgebreid netwerk van partners klaar in verschillende Oost- en Zuid-Europese landen. Dat netwerk breidt nog uit, ook buiten de EU, om te voldoen aan de veranderende vraag van onze klanten. 

Jouw oplossing dankzij een uniek internationaal netwerk.

Een buitenlandse werknemer aannemen?

Bedrijven die voor hun vacatures openstaan voor buitenlands talent kiezen in de toekomst spontaan voor Link2Europe, sinds 2007 pionier in internationale rekrutering.

Wij verzorgen de tewerkstelling van buitenlandse werknemers in België

Link2Europe wil de voorkeurspartner zijn van:

Om die status te bereiken, ontzorgt en begeleidt Link2Europe deze twee partijen. Link2Europe gaat daarbij oplossingsgericht, efficiënt en tegelijk zeer menselijk te werk.

Genoeg gelezen? Boek nu zelf een gesprek met onze specialisten.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op.

Are you looking for a job? Please visit: link2europe.eu

Heb jij vacatures voor buitenlandse werknemers?

We are Authentic

Link2Europe is pionier in het Internationaal rekruteren van knelpunttalent in België. Wij kiezen bewust om ons exclusief te focussen op onze niche en zijn een aanvulling op de uitgebreide HR services markt.
Onze klant kiest voor een duurzame samenwerking in een win/win situatie. Onze talenten werken met Link2Europe omdat we iedereen met waardigheid behandelen. Onze teams blijven omdat we een bedrijf zijn waar ze zich thuisvoelen.

We have the Knowhow

Link2Europe is expert in economische migratie en hierdoor kunnen we klant en kandidaat omringen met deskundigheid en een veilig wettelijk kader bieden om binnen te werken.
Onze medewerkers zijn expert en staan iedereen bij met raad en daad.

We are Creative

Link2Europe is een gezond bedrijf in beweging. Door onze interne en externe processen constant in vraag te stellen, vinden we nieuwe opportuniteiten en oplossingen die onze klanten, kandidaten en interne medewerkers zullen helpen hun persoonlijke doelstellingen te behalen. We zijn die partner voor onze klant, waardoor zij kunnen blijven groeien. Hiervoor hebben ze het juiste talent en de juiste begeleiding nodig, die Link2Europe biedt.

We strive for Wellbeing

Link2Europe streeft naar een duurzame relatie met klanten, kandidaten en onze interne medewerkers.
We borgen de tevredenheid, veiligheid en gezondheid van iedereen waarmee we samenwerken en maken hierbij bewust verantwoorde keuzes voor de wereld waarin we leven.

Zoek je uitzendarbeid of eerder werving en selectie?

Of je nu op zoek bent naar seizoensarbeiders, uitzendkrachten, een managementprofiel of eenvoudigweg naar een recruitment bureau dat grenzen oversteekt om jouw perfecte kandidaat te vinden…

Link2Europe is er klaar voor.

Uitzendarbeid

Als uitzendbureau zorgen wij voor de selectie en rekrutering van de juiste buitenlandse werknemers.

Werving en Selectie

Op zoek naar managementprofielen?
Link2Europe is jouw werving- en selectiekantoor!

Of zoek je buitenlandse werknemers die aan de slag willen voor jouw vestiging in het buitenland? Dat kan ook, Link2Europe doet aan globale werving en selectie en zorgt voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Buitenlandse onderaannemers overnemen

Belgische bedrijven mét buitenlandse detachering zijn sinds 2020 verantwoordelijk voor het naleven van de Belgische wetgeving door hun buitenlandse onderaannemers.
Daarom begeleidt Link2Europe zowel jouw bedrijf als de nieuwe medewerkers in de overschakeling naar Belgische uitzendarbeid.

Genoeg gelezen?

Maak een afspraak met onze specialist.

Natascha Nagels: general manager

Natascha Nagels

voor informatie over internationale werving en selectie