Tijdelijk personeel

Tijdelijk personeel

Link2Europe is uw uitgelezen partner voor Europese rekrutering. Wij hebben de juiste oplossing en ervaring om zowel voor multinationals als voor KMO’s de juiste mensen te rekruteren en te begeleiden. 

Zowel logistiek als technisch personeel, gespecialiseerde metaalbewerkers of lassers, young potentials of ingenieurs met ervaring, … Wij zijn de specialist voor tijdelijke oplossingen of opvangen van uw piekperiodes voor industriële en logistieke bedrijven.

U ZOEKT
Flexibel en polyvalent logistiek personeel met ervaring.

U wenst ervaren logistiek personeel zoals o.a. hef- en reachtruckchauffeurs, container lossers, orderpickers, chauffeurs CE en andere knelpuntfuncties in de logistiek.
Dat kan, vraag naar onze voorwaarden voor het tijdelijk inzetten van extra produktief personeel tijdens uw piekperiodes.
Link2Europe heeft deze mensen onmiddellijk beschikbaar volgens uw noden en vereisten.

U ZOEKT
Technici en operatoren met kennis van zaken.

De juiste man op de juiste plaats. Rekrutering voor een specifieke industrietak, waar gerichte ervaring belangrijk is, dat kan.
Ervaren metaalbewerkers, draaiers, freezers, operatoren, lassers, onderhoudstechnici, auto- en vrachtwagentechniekers… Link2europe gaat op zoek naar kandidaten met de juiste ervaring in uw industrietak en zorgt voor de juiste man op de juiste plaats.
Gekwalificeerde lassers? Link2Europe selecteert lassers met certificaten die reeds ervaring hebben in verscheidene Europese landen.

WIJ BIEDEN
Legale tewerkstelling zonder risico, screening en support.

Uitzendarbeid naar Belgisch recht garandeert u een waterdichte juridische zekerheid. U behoudt de flexibiliteit en kan ook op lange termijn rekenen op uiterst bekwaam peroneel.
Rekrutering, selectie, testing, administratie, huisvesting, begeleiding en taallessen tot en met de geschikte arbeidsovereenkomsten.
Europese rekrutering zonder zorgen.

Sectoren
Ontdek onze actiefste gebieden

Eén van onze klanten getuigt ...

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)