Onze aanpak

Rekruteren binnen Europa: Meer over onze aanpak

Tekort aan Ingenieurs en hoog opgeleide technici neemt steeds toe? Link2Europe bouwt mee aan uw personeelsbestand van de toekomst !

Bachelors & Masters, Ingenieurs Bouwkunde, Elektriciteit, Mechanica of Elektronica. Young potentials of mensen met specifieke ervaring.
Link2Europe heeft in zijn diverse kantoren meer dan 2000 hoog opgeleide kandidaten in de database. Wij halen er voor u de geschikte medewerker uit.

U hebt veel te weinig kandidaat Ingenieurs voor de vervanging van uw medewerkers die het bedrijf verlaten? Link2Europe rekruteert Young Potentials die een carrière in België willen uitbouwen.

U bent op zoek naar een specifieke technische ervaring en wenst daarvoor ook actief te rekruteren bij uw Europese concurrenten of in Europese universiteiten? Link2Europe kent de Europese regio’s en beste universiteiten waar deze specialisten te vinden zijn.

Rekrutering & Selectie of instroom via uitzendarbeid. Beide zijn mogelijk.
Daarenboven verzorgt Link2Europe het volledige integratietraject inclusief de huisvesting voor uw nieuwe medewerker. Zowel u als uw medewerker hoeven zich dus alleen te focussen op de nieuwe werkomgeving.

Screening en support:

Link2Europe werkt met eigen rekruteringskantoren in Polen, Portugal, Roemenië en Spanje. Wij verzorgen een totaalpakket om de weg naar een nieuwe medewerker voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te houden.
Rekrutering, selectie, testing, administratie, huisvesting, begeleiding en taallessen tot en met de arbeidsovereenkomsten indien gewenst.
Na een uitgekiende screening worden de kandidaten uitgebreid geïnformeerd over het werk, de werkomgeving, huisvesting, loon en contract, verzekering, bankrekening, enz.
Dan volgt de verdere selectie waar de competenties van de kandidaten onder de loep worden genomen. Praktische en theoretische testen kunnen we volledig volgens uw normen afnemen. Ook een videogesprek is mogelijk.

Eens de kandidaat in België, dan neemt ons support team de verdere begeleiding op zich.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie