Tuinsector weetje #9 : Tuintrends 2018

Buitenleven
De tuin wordt meer en meer een buitenkamer. Met buitenkeukens, ruimte om te eten en vrienden te ontvangen, met verlichting en verwarming.

Asymmetrie
Symmetrie is out. In 2018 zullen we resoluut kiezen voor asymmetrische ontwerpen, met minder strak gestructureerde tuinen, waar de harde materialen van paden en terrassen worden verzacht door de beplanting en scherpe hoeken worden afgerond.

Ecologische tuinen
Ecologische tuinen met inheemse planten die het milieu en de fauna en flora ten goede komen, een belangrijke trend. Ook de eetbare tuin zal steeds populairder worden.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie