Tuinsector weetje #8 : Puur natuur – dé trend van 2018

Comfort en uitstraling zijn nog steeds belangrijke uitgangspunten als aankomt op de materiaalkeuze.

Daar voegen we in voor de tuintrends van 2018 puurheid aan toe. Er wordt nog steeds gekozen voor het allerhoogste afwerkingsniveau, maar het moet wel een natuurlijke en pure uitstraling hebben. De natuur dient daarom steeds vaker als inspiratiebron bij de zoektocht naar producten. Denk aan producten als natuursteen, klinkers of hout.

Deze pure uitstraling zien we ook terug in het beplantingsplan. Ondanks er nog steeds veel tijd wordt gestoken in de compositie mag het wat minder gestructureerd en gelikt zijn. De natuur groeit nou op een bepaalde manier en dit zien we ook graag terug in onze tuin.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie