Tuinsector weetje #2 : de Tulpenpluktuin,een idee uit Nederland

De Tulpenpluktuin wordt al enkele jaren op de dam in Amsterdam georganiseerd. Het ontwerp van de pluktuin in Antwerpenis gebaseerd op deze van Amsterdam.

Op 20 januari 2018 wordt vanaf 7 uur een tulpentuin aangelegd met 100.000 Vlaamse tulpen. Om 11 uur wordt de pluktuin voorgesteld aan de pers en vanaf 13 uur mag elke passant 20 tulpen met bol plukken en meenemen naar huis
Dit is een initiatief van VLAM, hiermee willen ze onder meer de aandacht vestigen op het feit dat ook in België snijbloemen geteeld worden.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)