Tip #5 : Promoot uzelf als interessante werkgever in het buitenland !

De meest recente cijfers van de VDAB spreken van 1682 vacatures voor chauffeurs op 01/08/2017.

De totale logistieke sector kent momenteel 11179 openstaande vacatures of 62% meer dan dezelfde periode vorig jaar. Een groot deel van deze vacatures ontstaat ook door de vergrijzing van het personeelsbestand en zeker voor chauffeurs.

Bij rekrutering op de Europese arbeidsmarkt is het ook belangrijk om het bedrijf zo goed mogelijk te promoten.

Link2Europe kan hierbij een partner zijn, besef echter dat chauffeurs ook druk gesolliciteerd worden door Duitse, Engelse, Nederlandse en Scandinavische bedrijven. Het is dus noodzakelijk om zoveel mogelijk info te delen over de sterke troeven die uw bedrijf heeft om kandidaat-chauffeurs te overtuigen voor België te kiezen.

Alleen door eigen promotie te koppelen aan de expertise van een ervaren Europese rekruteringsorganisatie kan een rekrutering succesvol gelanceerd worden.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie