Tip #1 : Lokale rekrutering EN internationale rekrutering?

Uiteraard ook rekruteren op de Europese arbeidsmarkt !

De nood aan chauffeurs is zo hoog dat u niet langer kan wachten op de ideale Belgische chauffeur die komt solliciteren. In 2016 kreeg de VDAB 2524 gemelde vacatures voor Chauffeurs C en CE. 587

Sollicitanten werden gevonden om te komen solliciteren bij u als transportbedrijf. Ik kan niet inschatten hoe u de kwaliteit van de gemiddelde sollicitant beoordeelt?

Maar ik veronderstel wel dat u niet elke sollicitant met een rijbewijs hebt aangeworven.

We moeten niet blind zijn voor deze cijfers en ze bewijzen alleen maar dat de kloof tussen vraag en aanbod nog steeds zeer groot is. Dus ja, wil je als transportbedrijf overleven dan zal u in de toekomst open staan voor een sollicitant uit een ander EU land.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie