Tip #9 : Kan ik ook voor andere logistieke knelpuntberoepen rekruteren in Europa?

Los van een tekort aan Chauffeurs hebben veel logistieke bedrijven ook een pak warehouseactiviteitenbinnen hun bedrijf.

Ook hier is het niet steeds gemakkelijk om genoeg hef-of reachtruckchauffeurs te vinden.

Ook in bepaalde werkomstandigheden waar je bv. steeds een late- of nachtploeg moet inzetten is het niet altijd éénvoudig de geschikte of voldoende mensen te vinden.

In de ons omringende Europese landen, vooral in Duitsland en Nederland, wordt ook in deze activiteiten Europees gerekruteerd.

Een typisch gebruik is bij de verhuis van een magazijn of bij de introductie van een nieuwe klant in een magazijn waar je soms voor enkele maanden, bovenop je dagelijkse activiteit, nog een pak extra bewegingen met goederen moet maken.

Hiervoor is het inzetten van Europese arbeidskrachten een mogelijkheid zodat je dagelijkse activiteiten zijn gewone vooruitgang kennen en de extra activiteiten vlot verlopen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie