Tip #3 : Is de Engelse taal een probleem in Vlaanderen?

U bestelt een pakketje bij Coolblue. Een transporteur komt dit leveren. Bent u thuis? Hebt u er een probleem mee indien de chauffeur u zonder veel woorden, maar met de glimlach, een terminal onder de neus schuift om een digitale handtekening te plaatsen?

Vindt u het misplaatst als de schrijnwerker alleen Engels spreekt maar u wel een mooie kast op maat aflevert?

Mogelijk denken we bij de taalbarrière te veel in de plaats van onze klant en kijken we niet naar de service die moet worden geleverd. Meestal telt vooral het eindresultaat en worden de “kleinere” tekortkomingen snel vergeten indien de geleverde service top is en de goederen op tijd zijn.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie