Tip #7 : Het welzijn van de chauffeur

Over buitenlandse chauffeurs doen vele verhalen de ronde.

De postbusbedrijven in Slowakije die vorige week nog in het nieuws kwamen zijn alweer negatieve reclame voor het imago van de sector en voor de algemene publieke opinie als het aankomt op werken met buitenlandse chauffeurs. Los van de al dan niet legale constructies die worden opgezet is het belangrijk om te kijken naar het welzijn van de chauffeur.

Daar schuilt nu ook net de opportuniteit als je buitenlandse chauffeurs wil rekruteren voor de Belgische arbeidsmarkt. Bedrijven die op de Belgische markt een tekort hebben om hun ritten in België correct te kunnen uitvoeren, kunnen deze troeven ook uitspelen naar kandidaat Chauffeurs.

Elke dag slapen in een normaal bed in een huiselijke omgeving, de mogelijkheid om op een gewone manier hun eten te kunnen maken, het weekend op een menselijke manier doorbrengen met ruimte voor ontspanning. Deze zaken kunnen tijdens de rekrutering zeker het verschil maken en kunnen internationale chauffeurs aanspreken die op zoek zijn naar een menselijker werkregime. Zoek je Chauffeurs op de buitenlandse arbeidsmarkt: Zet dan zeker ook deze voordelen extra in de verf !

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie