Tip #6 : FR, transport & logistics – Bram

Ik werk nu al een paar jaar samen met L2E, in tussentijd heeft L2E mij geholpen met de uitbouw van mijn internationale structuur van mijn bedrijf en het invullen van knelpunt-vacatures voor mijn transportbedrijf in België
Ik voel dat L2E mij begrijpt en daardoor alleen interessante kandidaten voorstelt die volledig passen binnen de gevraagde selectiecriteria, tevens helpen ze mij om samen de beste kandidaat te selecteren.

Na deze selectie heb ik de flexibiliteit, als bedrijf om ze eerst als UZK te laten werken, al dan niet om ze rechtstreeks in dienstverband te nemen, wat uiteraard de risico’s tot een minimum beperkt.

Ook na de start van de kandidaat kan ik rekenen op L2E, om kleine details bij te sturen of om de kandidaten te coachen om zo snel als mogelijk succesvol te zijn.

De samenwerking met L2E is echt een team-samenwerking, ieder heeft z’n eigen verantwoordelijkheden en die worden ook opgenomen, maar er wordt gewerkt naar 1 gemeenschappelijk doel, een succesvolle invulling van de staffing behoeften van het bedrijf, zonder dat ik hiervoor een fortuin moet betalen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie