Land- en tuinbouwsector

Land- en tuinbouwsector

U hebt het moeilijk om op de Belgische arbeidsmarkt het juiste aantal gemotiveerde arbeidskrachten te vinden en zoekt een kwalitatieve oplossing?
 • U wil gebruik maken van het statuut van gelegenheidsarbeider om seizoensgebonden piekmomenten op te vangen.
 • U hebt graag mensen die reeds ervaring hebben in de land- of tuinbouwsector.
 • U wil een juridisch correcte oplossing en geen malafide tussenpersonen.
 • U wil zelf niet instaan voor de oplossing van allerlei praktische problemen.

Link2Europe heeft eigen vestigingen in Polen, Roemenië, Spanje en Portugal en kan rekruteren in een arbeidsmarkt waar gemotiveerde mensen graag voor seizoensarbeid naar België komen.

 • Een goede selectie en omkadering garandeert u gemotiveerde arbeidskrachten in uw bedrijf.
 • Link2Europe is vertrouwd met het systeem van plukkaarten en regelt alle administratie voor u.
 • Onze medewerkers kennen een goede arbeidsattitude, zijn stipt en zelden afwezig.

Link2Europe zorgt als erkend uitzendbedrijf tevens voor de dagelijkse opvolging van de contracten, dimona-aangiftes en loonsverwerking.

Uw voordelen

 • Wij bieden uw bedrijf een werkbare en kwalitatieve oplossing voor het invullen van knelpuntvacatures.
 • U hebt geen extra werkdruk en hoeft zich niet in te werken in de complexe regelgeving door het volledige proces uit te besteden.
 • Dankzij onze eigen rekruteringsvestigingen kunnen we een degelijke no-nonsense rekrutering garanderen.
 • Link2Europe is een erkend uitzendkantoor en lid vanFedergon. Wij bieden u op die manier de zekerheid dat u een 100% legale oplossing hebt.
 • Uitzendarbeid als contractvorm geeft u de gelegenheid de kosten perfect te budgetteren en zelf het gezag en toezicht over de medewerkers te blijven uitoefenen.
 • Dankzij onze uitgebreide support kan u zich volledig wijden aan uw eigen bedrijf en kan uw energie naar uw produkt gaan en niet naar uw extra medewerkers.
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie