Link2Europe N.V. werft nieuwe medewerkers aan en groeit fors !

Link2Europe is reeds meer dan 7 jaar een professionele partner voor bedrijven die ook buiten de Belgische arbeidsmarkt technisch en logistiek personeel wensen te rekruteren. Dankzij onze eigen kantoren in Polen, Portugal en Roemenië kunnen wij een optimale selectie doen van de gewenste arbeidskrachten.  Tevens verzorgen wij ook de volledige administratieve ondersteuning tot en met de integratie en huisvesting van deze ervaren witte raven op de Belgische arbeidsmarkt.

Dat deze formule succesvol en noodzakelijk is, bewijst onze gestage groei. Ook tijdens de voorbije jaren van economische laagconjunctuur en 0-groei hebben vele bedrijven toch de behoefte aan geschoolde arbeidskrachten.

Met een groei van meer dan 10% het afgelopen jaar en de eerste 6 maanden van 2015 een groei van 20% is het tijd om ons team, dat zich richt op de industriële en logistieke bedrijven, verder uit te bouwen.

Link2Europe heeft sinds kort twee nieuwe medewerkers aangeworven. Koen Van Lint, een ervaren sales manager, zal samen met Igor Van Assche de verdere professionalisering en uitbouw van Link2Europe ondersteunen. Koen zal zowel de sales strategie verder uitbouwen maar tevens onze organisatie klaarstomen om meerdere kantoren te openen en nieuwe business opportuniteiten te bewerken.

Daar wij onze uitzendmedewerkers blijvend willen ondersteunen en op een goede manier willen begeleiden wordt ook het team van International Recruitment Consultants uitgebreid. Justyna Olech- Vermoesen versterkt sinds 1 Juni dit team. Zij heeft reeds een ruime professionele ervaring in de HR sector en is een toegevoegde waarde binnen het reeds bestaande team van 2 ervaren consultants.

Link2Europe is ervan overtuigd om, dankzij deze investeringen in Human Capital, verder te groeien en onze nieuwe en huidige klanten de nodige ondersteuning en kwaliteit te blijven bieden.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie