Hervorming secundair onderwijs sleutel voor reorganisatie arbeidsmarkt

Hervorming secundair onderwijs sleutel voor reorganisatie

België evolueert in sneltreinvaart naar de status van een knelpunteconomie. Op termijn zou een grondige hervorming van het secundair onderwijs een aanzet tot oplossing kunnen geven. maar ook sociale innovatie is nodig. Zoniet is het utopisch denken dat we mensen effectief langer aan het werk zullen kunnen houden. Het sociaal -economisch model is aan re-enigineering toe. Doen we dat niet, dan hypothekeren we onze sociale voordelen. Rechten die verworven zijn op basis van een bepaald sociaal-econmosch model kunnen echter onmogelijk verworven zijn voor mensen die binnen een ander model opereren. Dat zijn de krachtlijnen van een dubbelgesprek dat  “de Vlaamse ondernemer” voerde met Wilson de Pril, directeur -generaal Agoria Vlaanderen, en Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder van de VDAB.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Igor Van Assche
Ontdek onze actiefste gebieden
Link2Europe-216
Laatste nieuws

Eén van onze klanten getuigt ...

DHL Supply chain

Twee maal heb ik het genoegen gehad om met Link2Europe samen te werken. Telkens is dit rimpelloos verlopen en kon ik me geen betere service wensen. De inzet en professionaliteit zijn van hoge standaard en ik hoop bij een volgende piekperiode opnieuw op hen beroep te kunnen doen.

Sven (Warehouse manager)

Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.

Ondertussen zijn, sinds de samenwerking dit jaar in maart van start ging, reeds 5 chauffeur aan het werk via jullie kantoor. Hiervan zullen er eind van dit jaar twee overgezet worden naar een vast contract. De andere drie werkkrachten zullen na hun periode, onder voorbehoud van een goede verderzetting van hun prestaties, ook in dienst… “Bij deze wensen wij graag onze goede samenwerking te onderstrepen.”

Frederik Bal

Hello all Link2Europe’s team

I should send this mail before but, as we say in my country “better later than never”. I want to say “Thank you very much” for all you did for me during this nine mounths. Without your help, your dedication and your patience I’m sure that I would not be in Belgium in the good… “Hello all Link2Europe’s team”

Miguel Salgado Nunes, Distrilog

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie