Personeel in vast dienstverband

U wenst goede mensen op termijn in vaste dienst te nemen? Na een doorlooptijd en een integratieperiode kunnen onze mensen uw personeelsbestand vervoegen. Uitzendarbeid naar Belgisch recht garandeert u een waterdichte juridische zekerheid. U behoudt de flexibiliteit en kan op lange termijn rekenen op uiterst bekwaam personeel.

U zoekt

Een specialist of young potential binnen Europa.

Link2Europe kent de Europese regio’s en beste universiteiten waar deze specialisten te vinden zijn. Rekrutering & Selectie of instroom via uitzendarbeid: Beide zijn mogelijk.
Daarenboven verzorgt Link2Europe het volledige integratietraject, inclusief de huisvesting voor uw nieuwe medewerker. Zowel u als uw medewerker hoeven zich dus alleen te focussen op de nieuwe werkomgeving.

Europese rekrutering: meer over onze aanpak

U zoekt

Ingenieurs en hoog opgeleide technici.

Link2Europe beschikt over een database met meer dan 2000 Ingenieurs en hoogopgeleide kandidaten.
U hebt veel te weinig kandidaat Ingenieurs voor de vervanging van medewerkers die het bedrijf verlaten?
Link2Europe heeft in zijn diverse kantoren meer dan 2000 hoog opgeleide kandidaten in de database.
Wij halen er voor u de geschikte medewerker uit waaronder bachelors & masters Ingenieurs bouwkunde, mechanica, elektronica, …

Europese rekrutering: meer over onze aanpak

Wij bieden

Link2Europe kent de regio's en de beste scholen en universiteiten waar specialisten kunnen worden gevonden.

Voor de rekrutering & selectie van uw toekomstige medewerkers leggen onze consultants contacten via diverse sociale en andere netwerken in het thuisland van de kandidaten. Zo garanderen we u snel een feed-back over de instroom van potentiële kandidaten en kunnen we efficiënt referenties nagaan.

Link2Europe verzorgt ook het volledige integratietraject inclusief de huisvesting in België voor de nieuwe medewerker. Zo sluiten we verrassingen uit en voelt de medewerker zich direct gesteund in alle praktische zaken die de eerste stappen in het buitenland moeilijk maken.

Sectoren

Ontdek onze actiefste gebieden

  • Logistiek
  • Land- en tuinbouwsector
  • Ingenieurs en technici
  • Industrie: VCA – Bedrijven
  • Actie Bandencentrale: Winter-Zomerbanden
Ontdek al onze sectoren