Tip #7 : Het welzijn van de chauffeur

Over buitenlandse chauffeurs doen vele verhalen de ronde.

De postbusbedrijven in Slowakije die vorige week nog in het nieuws kwamen zijn alweer negatieve reclame voor het imago van de sector en voor de algemene publieke opinie als het aankomt op werken met buitenlandse chauffeurs. Los van de al dan niet legale constructies die worden opgezet is het belangrijk om te kijken naar het welzijn van de chauffeur.

Daar schuilt nu ook net de opportuniteit als je buitenlandse chauffeurs wil rekruteren voor de Belgische arbeidsmarkt. Bedrijven die op de Belgische markt een tekort hebben om hun ritten in België correct te kunnen uitvoeren, kunnen deze troeven ook uitspelen naar kandidaat Chauffeurs.

Elke dag slapen in een normaal bed in een huiselijke omgeving, de mogelijkheid om op een gewone manier hun eten te kunnen maken, het weekend op een menselijke manier doorbrengen met ruimte voor ontspanning. Deze zaken kunnen tijdens de rekrutering zeker het verschil maken en kunnen internationale chauffeurs aanspreken die op zoek zijn naar een menselijker werkregime. Zoek je Chauffeurs op de buitenlandse arbeidsmarkt: Zet dan zeker ook deze voordelen extra in de verf !

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers:

  • Igor Van Assche
    Afgevaardigd Bestuurder

Laatste nieuws