Tip #6 : FR, transport & logistics – Bram

Ik werk nu al een paar jaar samen met L2E, in tussentijd heeft L2E mij geholpen met de uitbouw van mijn internationale structuur van mijn bedrijf en het invullen van knelpunt-vacatures voor mijn transportbedrijf in België
Ik voel dat L2E mij begrijpt en daardoor alleen interessante kandidaten voorstelt die volledig passen binnen de gevraagde selectiecriteria, tevens helpen ze mij om samen de beste kandidaat te selecteren.

Na deze selectie heb ik de flexibiliteit, als bedrijf om ze eerst als UZK te laten werken, al dan niet om ze rechtstreeks in dienstverband te nemen, wat uiteraard de risico’s tot een minimum beperkt.

Ook na de start van de kandidaat kan ik rekenen op L2E, om kleine details bij te sturen of om de kandidaten te coachen om zo snel als mogelijk succesvol te zijn.

De samenwerking met L2E is echt een team-samenwerking, ieder heeft z’n eigen verantwoordelijkheden en die worden ook opgenomen, maar er wordt gewerkt naar 1 gemeenschappelijk doel, een succesvolle invulling van de staffing behoeften van het bedrijf, zonder dat ik hiervoor een fortuin moet betalen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers:

  • Igor Van Assche
    Afgevaardigd Bestuurder

Laatste nieuws