Tijdelijk personeel

Link2Europe is uw uitgelezen partner voor Europese rekrutering. Wij hebben de juiste oplossing en ervaring om zowel voor multinationals als voor KMO’s de juiste mensen te rekruteren en te begeleiden. Zowel logistiek als technisch personeel, gespecialiseerde metaalbewerkers of lassers, young potentials of ingenieurs met ervaring, … Wij zijn de specialist voor tijdelijke oplossingen of opvangen van uw piekperiodes voor industriële en logistieke bedrijven.

U zoekt

Flexibel en polyvalent logistiek personeel met ervaring.

U wenst ervaren logistiek personeel zoals o.a. hef- en reachtruckchauffeurs, container lossers, orderpickers, chauffeurs CE en andere knelpuntfuncties in de logistiek.
Dat kan, vraag naar onze voorwaarden voor het tijdelijk inzetten van extra produktief personeel tijdens uw piekperiodes.
Link2Europe heeft deze mensen onmiddellijk beschikbaar volgens uw noden en vereisten.

Onze aanpak voor tijdelijk personeel in de logistiek

U zoekt

Technici en operatoren met kennis van zaken.

De juiste man op de juiste plaats. Rekrutering voor een specifieke industrietak, waar gerichte ervaring belangrijk is, dat kan.
Ervaren metaalbewerkers, draaiers, freezers, operatoren, lassers, onderhoudstechnici, auto- en vrachtwagentechniekers… Link2europe gaat op zoek naar kandidaten met de juiste ervaring in uw industrietak en zorgt voor de juiste man op de juiste plaats.
Gekwalificeerde lassers? Link2Europe selecteert lassers met certificaten die reeds ervaring hebben in verscheidene Europese landen.

Onze aanpak voor rekrutering in de industrie

Wij bieden

Legale tewerkstelling zonder risico, screening en support.

Uitzendarbeid naar Belgisch recht garandeert u een waterdichte juridische zekerheid. U behoudt de flexibiliteit en kan ook op lange termijn rekenen op uiterst bekwaam peroneel.
Rekrutering, selectie, testing, administratie, huisvesting, begeleiding en taallessen tot en met de geschikte arbeidsovereenkomsten.
Europese rekrutering zonder zorgen.

Sectoren

Ontdek onze actiefste gebieden

  • Logistiek
  • Land- en tuinbouwsector
  • Ingenieurs en technici
  • Industrie: VCA – Bedrijven
  • Actie Bandencentrale: Winter-Zomerbanden
Ontdek al onze sectoren