Sectoren

Ingenieurs en technici

Link2Europe selecteert al sinds 2007 actief op de Europese arbeidsmarkt.

Door onze gespecialiseerde aanpak, die door de jaren heen verder verfijnd werd, hebben we tal van Belgische ondernemingen geholpen met ervaren gespecialiseerde werknemers.

Vanuit onze Link2Europe vestigingen in Polen, Roemenië en Portugal kunnen wij een doorgedreven kwaliteit garanderen en vinden wij de juiste medewerker, in een vingerknip.

Door onze permanente aanwezigheid en onze eigen vertegenwoordiging op verschillende locaties in Europa werken we tevens nauw samen met lokale scholen, hierdoor kunnen we naast onze gewone rekruteringsopdrachten tevens maatwerk leveren in de vorm van campusrecruitment of hebben we toegang tot een bestand young potentials.

Eénvoudig prijsmodel

Vanaf dag 1 kunnen jullie de juiste kandidaat aanwerven, de kosten van de werving & selectie kunnen gespreid, en afhankelijk van de positieve evaluaties, in rekening gebracht worden

Als erkend uitzendkantoor in Vlaanderen, het Brussels gewest en Wallonië kunnen we de nieuwe talenten eveneens als uitzendkracht ter beschikking stellen. Graag lichten we onze transparante werkwijze nader toe.

Interesse? Boek dan gauw een afspraak met één van onze medewerkers en maak zo kennis met ons uniek concept.

Om snel, flexibel, transparant en 100 % wettelijk de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen hebben we een eenvoudig glashelder commercieel aanbod. (pay-as-you-go) Zo hoeft de kandidaat met de juiste match niet langer onvindbaar te zijn.

  • Vindt ook u vandaag het juiste technisch talent niet?
  • U wilt als bedrijf de geknipte medewerker vinden ?

Vraag dan snel het bezoek van een van onze medewerkers aan, zodat we jullie alle details en voordelen van onze dienstverlening verder kunnen toelichten

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers:

  • Igor Van Assche
    Afgevaardigd Bestuurder

Laatste nieuws