Over ons

Historiek Link2Europe N.V.

Link2Europe werd opgericht door ondernemende mensen met ervaring in de uitzendsector, internationale rekrutering en logistiek.

Igor Van Assche komt uit een familie die reeds in de jaren ’70 zijn eerste stappen zette in de nog prille uitzendsector in België. In 1992 vervoegde hij het familiebedrijf dat later werd verkocht aan een grote internationale uitzendgroep.

Na zelf 15 jaar te hebben gewerkt binnen dit uitzendbedrijf besluit hij om een eigen bedrijf op te richten dat zich uitsluitend richt op internationale rekrutering voor Vlaanderen en België. Link2Europe werd opgericht in juni 2007 en behaalde zijn erkenning als uitzendkantoor op 29 augustus 2007.

Hanna Grochowska was één van de eerste vrouwelijke onderneemsters die in 1999 een gespecialiseerd kantoor voor Internationale rekrutering oprichtte in Polen.

Na jaren voor een groot bedrijf de rekrutering te hebben verzorgd vanuit Polen, besluiten de oorspronkelijke oprichters in oktober 2007 het jonge en dynamische Link2Europe te vervoegen en Link2Europe Polen als dochteronderneming in Polen verder gestalte te geven.

In 2009 slaan het Roemeens rekruteringsbedrijf van Maria Stor en Link2Europe de handen in elkaar en vormen Link2Europe Roemenië.

In 2011 werd een joint venture opgestart in Portugal die momenteel onder de naam Link2Europe Iberia gestalte krijgt.

Contacten in andere mogelijke rekruteringslanden worden continu opgezet en onderhouden. Momenteel heeft Link2Europe dan ook reeds partners in Tsjechië, Slowakije, Bulgarije, Hongarije, Litouwen, Letland, Ierland & Indië.

De ruime ervaring van Igor Van Assche als specialist in de uitzendarbeid, en de professionele ervaring van Hanna Grochowska, Maria & Andrea Stor en onze medewerkers in de anderen rekruteringslanden, garanderen onze klanten een professionele en kwalitatieve service in deze niche markt binnen de uitzend- en rekruteringssector.

Onze visie, missie en waarden

Visie

Link2Europe profileert zich als een niche speler op de Europese arbeidsmarkt en biedt internationale rekrutering en ondersteunende diensten aan voor ondernemingen.

Link2Europe heeft als doelstelling vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op elkaar af te stemmen en de link tussen beiden te verwezenlijken.

Missie

Als dienstverlenende organisatie wil Link2Europe een vooraanstaande speler zijn in de markt van de internationale rekrutering en dienstverlening.

Link2Europe luistert naar bedrijven én werknemers en past zich maximaal aan aan hun behoeften. Het wettelijk kader, het welzijn van de medewerkers én het waarborgen van de kwaliteit is het kader waarbinnen Link2Europe afspraken maakt.

Link2Europe streeft naar een gezonde rendabiliteit.

Waarden

Hieruit voortvloeiend streven onze werknemers de volgende waarden na:

Respect, Kwaliteit, Rentabiliteit, Durf, Enthousiasme & Dynamisme.

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers:

  • Igor Van Assche
    Afgevaardigd Bestuurder

Laatste nieuws