Ingenieurs & projecten

Een tekort aan hoog opgeleide technici? Link2Europe bouwt mee aan uw personeelsbestand van de toekomst.

Database met meer dan 2000 hoog opgeleide kandidaten

U hebt veel te weinig kandidaat ingenieurs voor de vervanging van uw medewerkers die het bedrijf verlaten? Link2Europe rekruteert Young Potentials die een carrière in België willen uitbouwen. Link2Europe heeft in zijn diverse kantoren meer dan 2000 hoog opgeleide kandidaten in de database. Wij halen er voor u de geschikte medewerker uit waaronder bachelors & masters, ingenieurs bouwkunde, mechanica of elektronica.

U wenst voor een bepaald project tijdelijk extra know-how in te schakelen?

Link2Europe heeft goede Engelstalige ingenieurs die graag op projectbasis uw team komen versterken in België of in het buitenland.

U bent op zoek naar een specifieke technische ervaring en wenst daarvoor ook actief te rekruteren bij uw Europese concurrenten of in Europese universiteiten?

Link2Europe kent de Europese regio’s en beste universiteiten waar deze specialisten te vinden zijn. Rekrutering & Selectie of instroom via uitzendarbeid. Beide zijn mogelijk. Daarenboven verzorgt Link2Europe het volledige integratietraject inclusief de huisvesting voor uw nieuwe medewerker. Zowel u als uw medewerker hoeven zich dus alleen te focussen op de nieuwe werkomgeving.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers:

  • Igor Van Assche
    Afgevaardigd Bestuurder

Laatste nieuws