Contact

YouTube voorvertoningsafbeelding

Link2Europe is opgericht in 2007 en is de eerste Belgische nichespeler gespecialiseerd in Internationale Rekrutering gekoppeld aan uitzendarbeid. Naast rekrutering in de eigen vestigingen, in Polen en Portugal en Roemenië, bieden we tevens een hele waaier ondersteunende diensten aan voor bedrijven die arbeidskrachten vanuit het buitenland wensen te werk te stellen.
Neem contact op voor een afspraak en verdere info op maat van uw bedrijf.

Link2Europe richt zich tot bedrijven in de industrie, logistiek en dienstensector.

Voor de bouwsector bieden wij selectiediensten aan en onze dienst Engineers & Projects selecteert tevens kwalitatieve en betrouwbare bedrijven in het buitenland die in onderaanneming werken wensen uit te voeren. Naast onze eigen vestigingen hebben wij ook partnerships afgesloten in andere Europese landen. Tevens maken wij deel uit van een groot partnernetwerk dat actief is in 17 voornamelijk Oost-Europese landen.

Link2Europe heeft eigen native speakers in dienst die de taal van onze medewerkers spreken en instaan voor de opleiding en begeleiding van onze uitzendkrachten. Wij zorgen voor de hele praktische omkadering, zoals huisvesting, taalopleiding, vervoer en de afhandeling van alle administratieve procedures. Onze voornaamste aandacht gaat naar de begeleiding en integratie op de werkvloer.

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u nog een vraag over één van onze diensten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers:

  • Igor Van Assche
    Afgevaardigd Bestuurder

Laatste nieuws